0490 11 11 28

Over Ragna

Ragna Trekels

Na meer dan 25 jaar een eigen zaak gerund te hebben in Diest, heeft Ragna een paar jaar geleden de stap heb gezet naar het team van Marc Swevers.

Met haar grote passie voor vastgoed kan Ragna nu doen wat ze altijd al heeft willen doen, namelijk mensen begeleiden en adviseren in hun woondroom. Opgegroeid in Koersel ,dochter van Ludo en Annita en trotse inwoner van een stad in volle groei, is Ragna volledig thuis in de huizenmarkt van Beringen en omstreken.

In haar vrije tijd kan je haar in de regio geregeld tegenkomen op de fiets, op het tennisveld of op een terrasje samen met haar man Geert die afkomstig is uit Tessenderlo.
Contacteer Ragna

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedconsulente
Met haar functie als vastgoedconsulente helpt en begeleidt Ragna dagelijks mensen in de belangrijkste stap van hun leven, meer bepaald bij de aankoop en verkoop van hun woning. Als enthousiaste, vrolijke en integere vastgoedconsulente uit Beringen ben ik in deze regio uw aanspreekpunt voor Swevers Real Estate.

Ik maak graag kennis met u in een vrijblijvend gesprek om te kijken of ik iets kan betekenen bij de verkoop van uw woning!

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.