0490 11 11 28

Expertise op maat

Uw woning te koop zetten, kan heel wat vragen met zich meebrengen

Een woning succesvol in de markt zetten is vandaag de dag zeker niet evident en kan heel wat vragen met zich meebrengen:
  • Wat zijn de troeven van mijn woning?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn troeven succesvol in de kijker zet?
  • Hoe en via welke kanalen kan ik potentiële kopers het beste bereiken? Is dit afhankelijk van de doelgroep waarop ik mij richt?
  • Wie zijn mijn potentiële kopers, wat zijn hun kenmerken en wat vinden ze belangrijk?
  • Waar wonen mijn potentiële kopers? Moet ik vooral lokaal zoeken of moet ik ook over de provinciegrenzen durven kijken?
  • Wat gebeurt er als ik niet constant bereikbaar ben?
Dit proces kan enorm stresserend zijn en veel onzekerheid met zich meebrengen. Benieuwd hoe wij de verkoop van uw eigendom zouden aanpakken? Vraag dan nu uw gratis schatting aan.
Vraag uw verkoopplan op maat
Een woning succesvol in de markt zetten is niet evident. Elke woning is anders en iedere persoon heeft zijn eigen verhaal.

Waarom verkopen wij succesvol aan de beste prijs?

#1 Een marktstrategie die bij u past
Elke woning is anders. Aan de hand van een individuele analyse leer ik graag u en uw verhaal beter kennen. Samen met onze marketeers werk ik op basis van de individuele analyse een verkoopplan op maat voor u uit. Zo hebben we een marktstrategie die perfect bij u en uw woning past en die ervoor zorgt dat we uw woning vlot verkopen aan de beste prijs.
#2 Uw eigendom aantrekkelijk in de markt zetten
Met de snelheid waarmee potentiële kopers de dag vandaag zoeken is professionele fotografie van groot belang om interesse te genereren. Voor de kandidaat-koper begint het met die eerste klik. Die eerste beelden van een woning vormen hét visitekaartje van uw eigendom.
#3 Innovatieve marketing & publicaties op alle websites
Onze marketeers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe methoden om potentiële kopers te bereiken. Zo krijgt uw woning een eigen Social Media campagne waar we doelgericht potentiële kopers bereiken op basis van profiel en zoekgedrag. Daarnaast publiceren we uw woning op onze website, die dagelijks meer dan 3000 bezoekers genereert, en op diverse portaalsites. Zo krijgt uw woning alle aandacht die het verdient.
#4 Lokale expertise & uitgebreid netwerk
Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in regio Limburg. Lokale expertise en marktkennis van uw buurt zijn twee factoren die van fundamenteel belang zijn voor een succesvolle verkoop van uw eigendom.

Bovendien hebben we met een grote database van zoekende klanten alvast een groot netwerk van potentiële kopers in uw buurt.

Swevers Real Estate

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.
Bekijk het aanbod te koop
Heel goede service en top communicatie! We hadden interesse en hadden 1 dag later al een bezichtiging. Alles gaat er super vlot en is ook echt heel aangenaam om op kantoor langs te gaan! Ze helpen je verder als de beste! Dikke merci aan Ragna voor zo'n goede service.

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.